Reklamevin og logovin til gave


Logovin og reklamevin

Vi leverer vinflasker med din egen etiket! Skænk dig selv eller andre vin med dit logo, et billede eller et budskab. Vin med logo er den oplagte julegave, personalegaver, receptions, kundegave eller som firmagave, kun din fantasi sætter grænsen.

Flere har fået øje på det stærke budskab og positive signal man sender, når man tilbyder eller brander sin virksomhed med egne logovin til kunder og ansatte. Alle de lovpligtigte informationer om vinen står på bagsideetiketten, så modtageren har styr på, hvilke dråber der er på flasken.


Design af etiket
Vi tilbyder vi dig mange muligheder for at skabe dit eget design og valg af den rigtige vin med jeres helt egen etiket eller label. Mangler du designet eller ideen til jeres vinflaske, så hjælper vores grafiker dig gerne for kun kr. 295,- pr. etikette. Har du en trykklar fil, kan du sende den til os, så trykker vi dine etikker og monterer dem på vinen.

 

Spørg bare
Tøv ikke med at kontakte os for at høre om de mange muligheder
tlf. 70 25 25 18 eller på mail info@multimarketing.dk


Bestil online her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


VINTRYK.DK er en del af MultiMarketing
MultiMarketing.dk er en reklame virksomhed der kan hjælpe dig med at til tryk og web
Klik på billederne og se mere >> 

Reklame slik Logo slik, Bolcher med tryk, logoslik, slikposer, pastilæsker og tyggegummi Billige Beachflag og reklameflag i mange modeller Hvis du skal have trykt afspærringsbånd med logo, er du kommet til det rette sted. Afspærringsbånd anvendes til formål som f.eks. Udsalg, bazar, fødselsdags tilbud, rabatter m.m. Chokolade reklame, Virksomme reklamer med stil og udsøgt smag, Chokolade reklame - en velsmagende og sød ide   MM Skilte er et skiltefirma, som arbejder ud fra den filosofi, at gensidig tillid skal være den bærende kraft i samarbejdet med dig som kunde. MM Skilte lægger stor vægt på at rådgive dig lige præcis der, hvor behovet er.